BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

welcome ++

Your words.

happy like me !! +_+

Friday, 30 September 2011

my lovely angry birds 01-10-11

waw!!PUNYALAH LAMA  X UPDATE BLOG ~ ahahha ...today aq maw story mory pasal relationship aq ngan my ANGRY BIRDS !!

nenna narlina (my angry birds)

actually aq bru knal dia tyme p LAWATAN SAMBIL BELAJAR DI KUNDASANG !!best ow ..ngan yg x blh dilupakan ne taw ..ahahha
hari terakhir di kundasang ;(

aq owez pandang dia...happy la kalo dpt tguk face dia ..biarpun dia masih muda,aq xkisah..yg penting HAPPY ~~ BTUL KAN???    yg paling best ini....
tyme maw plg lagi tu...hampa btul..ahahha

apa pun,today 01-10-11 bermula la suda relationship kami ..that all~ bubye ..our song!!



"YA Sudahlah”
B:
Ketika mimpimu yang begitu indah,
tak pernah terwujud..ya sudahlah
Saat kau berlari mengejar anganmu,
dan tak pernah sampai..ya sudahlah (hhmm)
*reff:
Apapun yang terjadi, ku kan slalu ada untukmu
Janganlah kau bersedih..coz everything’s gonna be OKAY
Santoz:
yo..Satu dari sekian kemungkinan
kau jatuh tanpa ada harapan
saat itu raga kupersembahkan
bersama jiwa, cita,cinta dan harapan
Lezz:
Kita sambung satu persatu sebab akibat
tapi tenanglah mata hati kita kan lihat
menuntun ke arah mata angin bahagia
kau dan aku tahu,jalan selalu ada
titz:
juga ku tahu lagi problema kan terus menerjang
bagai deras ombak yang menabrak karang
namun ku tahu..ku tahu kau mampu tuk tetap tenang
hadapi ini bersamaku hingga ajal datang
B:
Saat kau berharap keramahan cinta,
tak pernah kau dapat..ya sudahlah
yeeah..dengar ku bernyanyi..lalalalalala
heyyeye yaya dedudedadedudedudidam..semua ini belum berahir
back to *reff
F2B:
satukan langkah..langkah yang beriring!
genggam hati, rangkul emosi!
B:
Genggamlah hatiku, satukan langkah kita
F2B:
Sama rasa, tanpa pamrih
ini cinta..across da sea
B:
peluklah diriku..terbanglah bersamaku, melayang jauh.. (come fly with me, baby)
F2B:
Ini aku dari ujung rambut menyusur jemari
sosok ini yang menerima kelemahan hati
yea..aku cinta kau..(ini cinta kita)
cukup satu waktu yes.(untuk satu cinta)
satu cinta ini akan tuntun jalanku
rapatkan jiwamu yo tenang disisiku
rebahkan rasamu..untuk yang ditunggu
Bahagia..Hingga ujung waktu.
back to *reff 2x







Monday, 5 September 2011

tiba masanya !!

aq bgung ooo~mgkin tiba masanya untuk aq tgalkan FORM 6..arap2 aq dpt...dapat apa???POLITEKNIK la bha..mcm org gila jak aq d SMK SANZAC..macam budak jak kna layan...SABO JELAH!!!tapi hdup ini harus diteruskan...biarlah course apa yg aq dpt asalkan dpt msuk poli........amiiiiiiiiiiiiinnnnn~~~